Fløytespesialisten


Prøv de nye, forbedrete modeller fra Trevor James : mer fløyte for samme pris! Ideelle for korps og musikkskole!

Trevor James fløyter utvikles kontinuerlig, og nå kommer de med ny og bedre 442 skala, oppgradert 10X begynnermodell, franske klaffearmer og forbedret, vektbalansert hodestykkekrone på "Performer"-modellene. 

Trevor James har også utviklet en ny "Performer" bassfløyte som fungerer helt utmerket - til drøyt 25.000! "Performer"-altfløytene er allerede godt kjent som lettspilte og riktklingene for en rimelig penge - for amatør og proff!!
Se uttalelser om T.J. fløyter og Ian Mullins´ utprøving av de forskjellige T.J.modellene. Se også T.J. på YouTube.

 

 

Nye merker i vårt utvalg : Vi er stadig på utkikk etter interessante merker, og nå har vi funnet 2 som utfyller vårt modellspekter mellom 3.500 og 20.000:

Vi har funnet ei kinesisk bygget fløyte, Tamino, som er utviklet i samarbeid med skandinaviske fløytister - for skandinavisk smak. Basismodellen 1022 skal vi selge for kr. 3.500 ! Fløytene holder en utmerket mekanisk standard, og av 3 hodestykkevarianter, har vi funnet 1 som passer spesielt godt for det norske markedet. Leveres også med sølv hodestykke. 

Altus har utviklet en rimelig serie som kalles Azumi, som leveres med et håndlaget Altus hodestykke. Fåes med sølv leppeplate, sølv hodestykke eller helsølv rør fra kr. 11,.100. Studentmodell klang til korpsmodell pris!

 

Geoffrey Guo fra Taiwan er en av de mest spennende fløytekonstruktører i dag, kjent for høykvalitets fløyter i proffklassen.
Nå har han utviklet komposittmaterialer som passer utmerket til fløyter fra piccolo, via G-fløyter! og vanlig C-fløyter til bass.
Se Guos hjemmesider og bli inspirert av annerledes fløyter i alle regnbuens farger!

 

Vi kan nå også levere Powell fløyter , Vi har hittil konsentrert oss om modeller av det patenterte Aurumite, en kombinasjon av 9k rødt gull og sølv, men vi kan levere hele Powells modellspekter på forespørsel.